Via Vallen - Sayang (Official Music Video)

Admin|January 1, 2020|05:12|4.76 MB

Unduh Lagu

Lagu Via Vallen - Sayang (Official Music Video) yang berdurasi  05:12 Menit berukuran  4.76 MB 320 Kbps di ambil dari kategori Dangdut.

Via Vallen - Sayang (Official Music Video)

Klik 3x apabila muncul iklan

Performed by : Via Vallen
Original Song Title : Miraie
Composed by : Chiharu Tamashiro
Arrangement : Capoenk / Arthur / Cepi
Mixing & Mastering : @rully_akhmadi
Lyric Indonesia by : Anton Obama
Original Publisher by : Victor Music Arts, Inc.
Produced by : Ascada Musik
Video Director by : Christ Sinyal

Cara Aktifkan RBT Via Vallen
Ketik VIVCF kirim sms ke 1212 (TSEL)
Ketik SET 53083492 kirim sms ke 808 (ISAT)
Ketik 34105875 kirim sms ke 1818 (XL)
Ketik 801095 kirim sms ke 1212 (3)

Video musik dari Via Vallen berjudul ‘Sayang’.

Untuk mendengarkan lagu dari artis dan musisi Ascada Musik lainnya, klik di sini: https://www.youtube.com/user/ascadamusik/

Untuk streaming lagu-lagu Via Vallen, klik di sini:
Spotify: http://smarturl.it/ViaVallenSpotify
Apple Music: http://smarturl.it/ViaVallenApple
Joox: http://smarturl.it/ViaVallenJoox

Ascada Musik adalah label musik, manajemen artis, dan perusahaan publikasi yang berada di Jakarta, Indonesia. Artis dan musisi Ascada Musik meliputi Dadali, Papinka, Asbak Band, Ilir7, New Syclon, Via Vallen, Maisaka. Ikuti terus perkembangan lagu terbaru dari artis dan musisi Ascada Musik di channel ini untuk mendapatkan video eksklusif, termasuk video klip dan video dengan liriknya.

Follow Ascada Musik
Website: http://www.ascadamusik.com
Facebook: http://www.facebook.com/ascadamusikin...
Twitter: http://www.twitter.com/ascada_id
Instagram : https://www.instagram.com/ascada_id/

---

Via Vallen performing official music video ‘Sayang’.
Subscribe to Ascada Musik here: https://www.youtube.com/user/ascadamusik/

Available on
Spotify: http://smarturl.it/ViaVallenSpotify
Apple Music: http://smarturl.it/ViaVallenApple
Joox: http://smarturl.it/ViaVallenJoox

Ascada Musik is a record label, artist management and publishing company based in Jakarta, Indonesia. Our artists include Dadali, Papinka, Asbak Band, Ilir7, New Syclon, Lacy Band, and Alice. Subscribe to our channel for exclusive videos, including official videos and lyric videos.

Follow Ascada Musik
Website: http://www.ascadamusik.com
Facebook: http://www.facebook.com/ascadamusikin...
Twitter: http://www.twitter.com/ascada_id
Instagram : https://www.instagram.com/ascada_id/

Via Vallen - Sayang (Official Music Video) Lirik

sayang
opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnoku

wes tak cobo nglalekke
jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi
isih tresno sliramu
pepujaningati, nanging kowe ora reti
kowe sing tak wanti wanti
malah jebul sak iki

kowe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
kowe medot tresnoku demi wedoan liyo
yowes ora popo insya allah aku isoh, lilo

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten
merana uripku
aku welasno kangmas
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih

sayang
opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnoku

hari demi hari
uwis tak lewati
yen pancen dalane
kudu kuatati
ibarate sego
uwis dadi bubur
nanging tresno iki
ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liyane sing isoh dadi penggantimu

wes kanggo awakmu
seng cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu
meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten
merana uripku
aku welasno kangmas
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih

sayang
opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnoku

sayang opo krungu
tangise atiku
mengharap kowe bali
ning njeroati iki
nganti rambutku putih
tangis eloh dadi getih
mbok yo gek ndang bali
nglakoni tresno suci
aku marang sliramu
jo ragu ning atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane ningati
mung kanggo sliramu
cintamu tetap abadi
selamanya sampai akhir hayat ini
meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten
merana uripku
aku welasno kangmas
aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih

sayang
opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnoku

percoyo opo pepujamu
cintamu kan tetap abadi