Nella Kharisma - Juragan Empang [OFFICIAL]

Admin|February 1, 2020|06:15|5.72 MB

Unduh Mp3

Lagu Nella Kharisma - Juragan Empang [OFFICIAL] yang berdurasi  06:15 Menit berukuran  5.72 MB 320 Kbps di ambil dari kategori Dangdut.

Nella Kharisma - Juragan Empang  [OFFICIAL]

Klik 3x apabila muncul iklan

Nella Kharisma - Juragan Empang [OFFICIAL]
https://youtu.be/5tHsSL3NFDE

Official Music Video

Title : Juragan Empang
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Trondol Melody
Album : Duta Nirwana Music Vol. 4 "EGOIS"

Aktivasi RBT Telkomsel, kirim SMS ke 1212

Nella Kharisma Juragan Empang (RIFF)
30 days: JENEZ
14 days: JENFA
7 days : JENFB

Nella Kharisma - Juragan Empang (chorus)
30 days: JEEAK
14 days: JEEAL
7 days : JEEAM

Subscribe untuk dapat info video terbaru
https://www.youtube.com/channel/UCNOLcOWgKQrd71FW8pqG4yw?sub_confirmation=1

Copyright © 2017 Milady Record. All rights reserved.

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register

#juraganempang
#nellakharisma
#miladyrecord

Nella Kharisma - Juragan Empang [OFFICIAL] Lirik

wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing ayu dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene